Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Taytak, terörü lanetledi!

Taytak, terörü lanetledi!
2

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Yaptığı Açıklamada Terörü Lanetledi.

Kurumsal Web Tasarım

Milletvekili Taytak; “Cumartesi akşamı, tüm Türkiye’yi yasa boğan, yüreklerimizi dağlayan bir haber aldık. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerimizin acı haberleri hem ailelerini hem de tüm Türkiye’nin yüreğini yaktı. 9 evlat, 9 kardeş, 9 canımızı daha toprağa verdik. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Çatışmada yaralanan Sandıklı ilçemiz Çiğiltepe Köyü nüfusuna kayıtlı P.Uzm.Onb. Kadir Yavuz’a ve diğer yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milli birlik ve beraberlik içerisinde milletçe Allah’ın izniyle bu terör belasından kurtulacağız. Emperyalizmin maşası hain terör örgütü pkknın güney sınırlarımızda oluşturmak istediği terör devletine, hangi şartla olursa olsun asla müsaade etmeyeceğiz. Terörle sadece dağda değil, terörü destekleyen tüm unsurlarla mücadele ederek bitirebiliriz. Terör örgütü pkknın tezlerini ve çağrılarının özellikler terör eylemlerinden sonra topluma, sosyal medyada servis edilmesinin “bizim oralarda ne işimiz var?” “40 yıldır böyle bitmeli” gibi sözlerin terör örgütü propagandası olduğunu ve örgüt propagandalarının millete analiz diye yutturulmaya çalışıldığını da görüyoruz. Son terörist geberene, terör destekçisi yazarlar, sanatçılar, siyasetçiler, STK’lar bu ülkede nefes alamaz hale gelene kadar mücadelemiz sürecektir. Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, eğitildiği her yer yok edilecektir. Türk milletinin sabrı bölücü terör örgütlerine, terörün siyasi koluna kalmamıştır. Kahrolsun terörist pkk, kahrolsun bunlara destek veren alçaklara.” Dedi.

ETİKETLER: , , ,