Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Tavşanlı’da ’Haydi çocuklar camiye’ projesinin öğrencileri ödüllendirildi

KÜTAHYA ZİNDE GENÇLİK VE SPOR DERNEĞİ TARAFINDAN YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLARI NAMAZA ALIŞTIRMAK, NAMAZI SEVDİRMEK VE CEMAATLE NAMAZ KILINMASINI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEK AMACIYLA ‘NAMAZINI KIL, PUANLARI TOPLA, ÖDÜLÜNÜ AL’ TEMALI HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİNİ TAVŞANLI’DA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Tavşanlı’da ’Haydi çocuklar camiye’ projesinin öğrencileri ödüllendirildi
2

Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Derneği tarafından yarıyıl tatilinde çocukları namaza alıştırmak, namazı sevdirmek ve cemaatle namaz kılınmasını alışkanlık haline dönüştürmek amacıyla ‘Namazını kıl, puanları topla, ödülünü al’ temalı ’Haydi Çocuklar Camiye’ projesini Tavşanlı’da gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

İlk Programını 2019’da Tavşanlı’da gerçekleştiren Zinde Gençlik, pandemi nedeniyle ara verilen etkinliğini bu yıl yarı yıl tatilinde düzenledi. Programa katılan çocuklara Tavşanlı Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde ödül töreni yapıldı. Sembolik olarak 9 öğrenciye ödüllerini Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Zinde Gençlik ve Spor Derneği başkanı Bahadır Biçer ve Tavşanlı Temsilcisi Muammer Dalay verdi.

’Haydi Çocuklar Camiye’ projesinde yaş grubunun 6-13 olarak belirlenmesi, uzmanlar tarafından hem pedagojik açıdan hem de dini referanslar bakımından doğru bir tercih olarak nitelendiriliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.