Dolar 32,5735
Euro 34,8792
Altın 2.436,02
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Tam kapanma ne zaman sona erecek? 1 hafta daha uzatıldı mı?

Tam kapanma ne zaman sona erecek? 1 hafta daha uzatıldı mı?
2

Tam kapanma ne zaman sona erecek? 1 hafta daha uzatıldı mı? Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan’da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs’a kadar devam edeceği duyurulmuştu. Birçok vatandaş yasakların bitmesini beklerken ortaya ilginç bir iddia atıldı. Yasakların 1 hafta daha uzatılacağı konuşulurken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan ilk açıklama geldi. İşte detaylar…

Kurumsal Web Tasarım

TAM KAPANMA UZATILACAK MI?

Koronavirüsle mücadelede 17 Mayıs’ta sona erecek olan tam kapanma uygulamasının, 19 Mayıs tatiliyle birleştirileceği ve böylelikle 1 hafta daha uzatılacağı iddia edilmişti. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok.” diye konuştu..

29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00’da başlayacak olan tam kapanmanın, 17 Mayıs Pazartesi 05.00’te tamamlanması öngörülüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında konuya ilişkin sorulara yanıt verdi. 19 Mayıs ile ilgili bir değerlendirmelerinin olmadığını belirten Soylu,” Tam kapanmanın etkilerini bugünden itibaren göreceğiz. Rakamların 22 bin civarına düşmesi, doğru gittiğimizin bir göstergesidir. Halkımız büyük bir fedakarlık ortaya koyuyor bu anlamda müteşekkiriz. Halkımız da bu süreçte yalnız bırakılmadı. Vefa Sosyal Destek grubu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız gereken yardımları yaptı.” ifadelerini kullandı.

Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.