Dolar 32,5065
Euro 34,9601
Altın 2.434,93
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Sufi yolu yolcuları Bilecik’te mola verdi

İSTANBUL’DAN, KONYA’YA MİSTİK YOLCULUK YAPAN SUFİ YOLU HEYETİ, BİLECİK’TE MOLA VEREREK, KENTTİN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Sufi yolu yolcuları Bilecik’te mola verdi
2

İstanbul’dan, Konya’ya mistik yolculuk yapan Sufi Yolu heyeti, Bilecik’te mola vererek, kenttin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Güzergâh kapsamında 801 kilometrelik yolu kat edecek turistler, Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldıklarını ifade etti. 801 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolunun 2022 yılının 1’inci kervanı ile Türkiye’ye gelen Hollanda, Malezya, Endonezya gibi farklı ülkelerden gelen 15 kişilik turist heyetine Bilecik’te mola verdi. Heyete Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve turistlik yerleri belediye yetkileri tarafından gezdirilerek, tarihi ve doğal güzelliklerini anlatıldı. Bilecik’teki programları kapsamında merkez Yeniköy ile Bozüyük ilçesi Kurtköy’ü de gezen yabancı turistler Söğüt’e bağlı Küre Köyü yanı sıra Söğüt ilçesi ile Vezirhan beldesini de gezdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.