Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Stant açarak Yeşilay ve YEDAM’ı tanıttılar

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE KÜTAHYA YEŞİLAY KADIN KOMİSYONU, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE STANT AÇARAK YEDAM VE YEŞİLAY’IN HİZMETLERİNİ TANITTI.

Stant açarak Yeşilay ve YEDAM’ı tanıttılar
2

Kütahya Yeşilay Kadın Komisyonu, Kadınlar Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde stant açarak, Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) ve Yeşilay’ın hizmetlerini tanıttı.

Kurumsal Web Tasarım

Yeşilay Kadın Komisyon üyeleri Nuray Doğan, Emel Demir, Seçil Kantar ve Ceyda Gökdemir, gün sebebiyle etkinliğe katılanları bilgilendirdi.

Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, insanların kendisi için atabileceği en güzel adımın sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmak olduğunu ifade etti.

Zararlı alışkanlıklardan kurtulmak isteyen vatandaşlara ve yakınlarına Kütahya YEDAM’da ücretsiz psikososyal danışmanlık hizmeti verdiklerini kaydeden Fulya Topçuoğlu Ünal, “Bağımlılıklarından kurtulmak isteyenlerin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. 2022’nin bağımlılıklardan uzak yeni bir başlangıca vesile olmasını, hepimize sağlıklı ve güzel günlere ulaştırmasını diliyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.