Dolar 32,5247
Euro 34,8564
Altın 2.442,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Söz ve Nişan Yüzükleri

Söz ve Nişan Yüzükleri
2

Söz ve nişan yüzükleri için hoş geldiniz. Qen Alyans, evlilik öncesi bağlılığı ve niyeti simgeleyen söz ve nişan yüzükleri alanında öncü bir markadır. Beyaz ve sarı altınla özenle tasarlanmış yüzüklerimiz, aşkınızı ve bağlılığınızı taçlandırmak için mükemmel bir seçenektir.

Kurumsal Web Tasarım

Söz ve Nişan Yüzükleri

Gerek söz yüzükleri gerekse nişan yüzükleri için tercih edilebilecek en iyi sitelerden bir tanesi qenalyans.com ‘dur.

Söz Yüzükleri: Söz yüzüğü, evlilik öncesi bağlılığı simgeleyen ve niyetinizi açıkça ifade eden bir yüzüktür. Qen Alyans’ın beyaz ve sarı altından yapılmış söz yüzükleri, zarafet ve şıklığı bir arada sunar. Basit ve gösterişsiz tasarımların yanı sıra taşlı ve detaylı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Nişan Yüzükleri: Nişan yüzüğü, aşkınızın ve evlilik kararınızın resmi bir simgesidir. Qen Alyans’ın beyaz ve sarı altından yapılmış nişan yüzükleri, saf elmaslarla süslenmiş zarif tasarımlarıyla dikkat çeker. Tek taş veya çok taşlı seçenekler arasından zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Qenalyans.com, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlar. Her bir yüzük, uzman işçilik ve değerli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanır. Beyaz ve sarı altının zarif ve şık tasarımlarla buluştuğu Qen Alyans yüzükleri, sizin için özel anlarınızı daha da özel kılmak için tasarlanmıştır.

Özetle, Qen Alyans, beyaz ve sarı altınla yapılmış söz ve nişan yüzükleriyle ömür boyu sürecek aşkınıza imza atmanızı sağlar. Kaliteli ve özenle tasarlanmış yüzüklerimizle hayalinizdeki evliliğe bir adım daha yaklaşın. Ayrıca altın alyans için de qenalyans.com ‘a giriş yapabilirsiniz.