Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Sokak lambalarına bakım ve onarım

KÜTAHYA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİR İÇİNDE AYDINLATMA AMAÇLI KULLANILAN DEKORATİF SOKAK LAMBALARININ BAKIM VE ONARIMINI TAMAMLANDI.

Sokak lambalarına bakım ve onarım
2

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehir içinde aydınlatma amaçlı kullanılan dekoratif sokak lambalarının bakım ve onarımını tamamlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, müdürlüğün sorumluluk alanlarında yer alan dekoratif sokak lambaların bakım ve onarımı tamamladı. Gazi Kemal Mahallesi’nde yapılan çalışma ile birlikte dekoratif amaçlı kullanılan sokak lambaları, hem şehrin dekoratif amaçlı görüntüsüne eski haline dönüştürülünce, hem de vatandaşlarımızın özellikle gece saatlerinde sokaklarda daha güvenli seyahat etme imkanlarını artırdı.

Makine İkmal Tesisleri’nde kurulan atölyede, sokak lambaları ve led özellikli sokak lambalarının tamir ve bakımları Kütahya Belediyesi tarafından yapılıyor. 2021 yılında faaliyete geçen atölye ile birlikte led özellikli sokak lambalarının yıllık bakım ve tamir masraflarından 3 milyon 500 bin lira kar elde ediliyor. Kütahya Belediyesi hizmet alanı içerisinde yapılan tüm hizmetlerinde ergonomikliği ön planda tutuyor ve gerek personel zenginliğini gerekse tesis zenginliğini maksimum seviyede kullanıyor.

415 adet sokak lambası sökülerek kurulan atölyede tamiri yapılırken, 378 adet sokak lambası ise bulunduğu noktada tamir ve bakımı yapıldı.

Kütahya’nın farklı noktalarında yer alan bin 380 adet bulunan dekoratif aydınlatma lambalarının tüm bakım ve tamirleri yapıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.