Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Site Güvenliği Hizmeti

Site Güvenliği Hizmeti
2

Hepimizin huzurlu ve mutlu olduğu kendimizi güvende hissetmeyi en çok istediğimiz yerlerden bir tanesi de evlerimizdir. Güvenliğini sağladığımız sitenin öncelikle riskli bölümleri belirlenip elektronik güvenlik kamerası kurulmaktadır. Siteye giriş çıkışlar kontrol altına alınmaktadır.  Site sakinleri dışında izni olmayan kişilerin siteye girmelerine engel olunmalıdır. Dışarıdan gelen misafirler kişilerin site girişinde durdurulması gerekir. Kişilerin nereye geldiğinin bilgisi alınmalıdır. Ziyaret etmek istediği kişi aranarak onayı alınmaktadır. Daha sonra siteye girişine izin verilmektedir. Bu gibi durumlarda dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı sitenin güvenliği sağlanacaktır.

Kurumsal Web Tasarım

Ayrıca saat başı site içerisinde devriye atılacaktır. Oluşabilecek hırsızlık vakalarına karşı can ve mal güvenliği kontrol altına alınmaktadır. Güvenlik firmaları site çevresi ve konutların güvenlik donanımları ile donatılması gerekir. Aksi takdirde son günlerde gaspların ve hırsızların boy gösterdiği dönemlerde can ve mal güvenliğinin artması gerekmektedir. Site sakinlerinin rahat ve huzurlu yaşantılarında onlara konutlarında hanelerinde rahat bir yaşantı sağlanması gerekmektedir.

Site Güvenliği Hizmeti Önemi

Site gibi hayat sürdürdüğümüz bu alanlarda temel anlamda hırsızlığın gaspın önlenmesi amacıyla talep edilen site güvenliği hizmetleri artık keyfi bir ihtiyaçtan ziyade zorunlu bir gereksinime başvurulmuştur. Site için özel güvenlik hizmetlerine gerek duyulmasının başlıca sebepleri bulunmaktadır. Site içerisine konuk olarak gelenlerin kişi bilgilerinin alınması çok önemli bir konuya sabittir. Kişilerin geldiği daire için site sakinine haber verilerek güvenli bir şekilde girişinin sağlanması gerekir. Kargo ve yemek şirketlerinden gelen kuryelerin gerekli güvenlik tedbirlerini karşılayarak siteye girişine müsaade edilmemesi gerekmektedir. Protekvip sitesinden faydalanabilirsiniz.

Site için araç giriş çıkış denetiminin yapılması mecbur tutulmasıdır. Araç giriş çıkışlarının kontrollü ve güvenli bir şekilde sağlanması gerekir. Site alanı ve çevresi için yeterli miktarda güvenlik kamerasının kurulumu özel güvenlik görevlileri tarafından 7/24 olacak şekilde izlenmesi esasıdır. Site alanı içerisinde hırsızlık ve gaspa yelten ilmesi durumunda ilk müdahalenin özel güvenlik görevlileri tarafından yapılması ve akabinde kolluk kuvvetlerine haber verilmesi gerekir. Site güvenliği çevresinde duvarların yüksek olması gerekmektedir.

Site Güvenliği Hizmeti Ne İşe Yarar?

Siteniz ya da apartmanınız için güvenlik hizmeti sunan İstanbul güvenlik firmaları mevzuata uygun şekilde görevlendirme yapmaktadırlar. Tüm işlemlerde uzman ekibi ile çalışmaları yürütmektedir. Firmaların güvenlik görevlisi görevlendirmesi için gerekli mevzuatlara uyulması gerekir.  Güvenlik görevlileri için gerekli makamlara ilgili başvuruların yapılmasına aracılık ederler. Genel kurul kararı ile yönetim temsili yeti görevini alan firmalar, sizin adınıza aidat takibi başta olmak üzere temizlik, çevre düzenlenmesi ve güvenlik hizmetlerini yürütür. Herhangi bir güvenlik zarafeti olmaması adına personel istihdam edilmesi gerekir.

Personelin SGK işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Maaşını ödenmesi hususunda titizlik gösterilmelidir.  Gerekli kurslara gönderilmesi için yönlendirilmelidir. Profesyonel bir şekilde görevine devam etmesi için site yönetim firmaları tüm sorumluluğu üstlenmesi gerekmektedir. Bu konuda yeterine personel istihdam eden çalışmaları eksiksiz şekilde yürüten firmalar, site yönetimleri için büyük avantajlar sağlar. Protekvip sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.