Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Simav’da geleneksel “Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni”

SİMAV’DA GELENEKSEL “BÜYÜK HAYIR VE TOPLU SÜNNET TÖRENİ”

Simav’da geleneksel “Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni”
2

Simav Belediyesi tarafından geleneksel “Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni” düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Geleneksel Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Törenine, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, Belediye Başkanı Adil Biçer, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz’da iştirak etti.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, ”Simav KOBİ Sanayi Bölgesi ile Küçük Oto Sanayi Bölgesi ile geleceğin üretim ve istihdam şehri, organize sera bölgesi ile tarımı ile ülkemizin gıda merkezi, termal suları ve doğasıyla turizmin parlayan yıldızı olma yolunda istikrarlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Bazı hizmetlerimizden özetle bahsetmek isterim. İlçemizde uzun yıllardır esnafımız için çözümsüz bir problem olarak görülen oto sanayi sitemizin sözünü Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan Simav ziyareti esnasında almıştık. Geçtiğimiz günlerde TOKİ protokolü imzalandı. En yakın zamanda kamulaştırma işlemleri başlayacak.5 yıldan beri takip ettiğimiz önemli bir proje de Simav Küçük ve Orta Ölçekli (KOBİ) Sanayi Bölgemizdi. Güneş enerji panelleriyle kendi enerjisini üretecek çevre dostu sanayi bölgemizde 12 bin ve 9 bin metrekarelik iki fabrikamızın temeli atıldı. Yaklaşık 55 bin metrekare alanda hizmet verecek olan sanayi sitemizde 20’ye yakın esnaf ve sanayicimize modern tesislerde üretim yapma, 1500 vatandaşımıza da istihdam desteği sağlamış olacağız. Dünyada savunma sanayi kadar belki de ondan daha önemli olan tarımsal üretimin dikkat çektiği bir çağda, ilçemizde 1 milyon 200 bin metrekare alanda faaliyete geçecek olan Simav Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz, ekonomimize 100 milyon katkı sunarken, istihdamımıza ve ihracatımıza büyük güç verecektir” diye konuştu.

Kütahya Valisi Ali Çelik, “Simav’ımızın bir asra yakın geleneği Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Töreni’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizin tıpkı bugün olduğu gibi her alanda güçlü olmasını diliyor, başta Simav Belediye Başkanımız Sn. Adil Biçer olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rabbim çocuklarımızı ailelerine, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar eylesin” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.