Dolar 32,1807
Euro 34,9039
Altın 2.490,87
BİST 10.887,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Satranç Ve Zeka Oyunları Spor Kulübünden Büyük Başarı

BOZÜYÜK KENT KONSEYİ İLE AKIL VE ZEKA OYUNLARI KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA ZİYARET

Bozüyük Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Eskişehir’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Cumhuriyet Kupası’nda 4 kategoride 3 birincilik elde etti.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Kent Konseyi, Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü sporcuları, Eskişehir’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Cumhuriyet Kupası’nda elde ettikleri başarıdan dolayı velileriyle birlikte Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bozüyük Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü Başkanı Ayşe Akçay, turnuvalarında derece alan kulüp sporcuları ve veliler, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü Başkanı Ayşe Akçay, Başkan Bakkalcıoğlu’na katıldıkları turnuvalar, kulüp faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu’da Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na Kent Konseyi Çocuk Meclisi adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çocukların gelişimi için bu tür etkinliklerin önemine değinen Başkan Bakkalcıoğlu Kulüp Başkanı Ayşe Akçay ile turnuvalarda dereceye giren başarılı öğrencileri tek tek tebrik etti. Ayrıca öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiren Başkan Bakkalcıoğlu başarılarının devamını diledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.