Dolar 32,3893
Euro 34,7878
Altın 2.396,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ SATRANÇ TURNUVASI’NDA DERECEYE GİREN OYUNCULAR, AFYONKARAHİSAR SPOR HİZMETLERİ MÜDÜR VEKİLİ YILMAZ ERŞEN TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi
2

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası’nda dereceye giren oyuncular ödüllendirildi.

Kurumsal Web Tasarım

19-20 Mart tarihleri arasında Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapılan satranç turnuvasına 120’den fazla oyuncu katıldı. Turnuva 8-12 yaş ile açık grup kategorilerinde yapıldı. Turnuvada 8 yaş ve altı kategoride; Kerem Saraç birinci, Mehmet Efe Aksoy ikinci, Kerem Karabulut üçüncü, Ege Demir dördüncü ve Hayrullah Çetin beşinci oldu. 10 yaş ve altı kategoride; Muhammet Semih Düzgün birinci, Toprak Yiğit ikinci, Zeynep Serra Gelişgen üçüncü, Mevlüt Erkan dördüncü ve Meryem Bengisu Şahin beşinci oldu. 12 yaş ve altı kategoride; Mehmet Eymen Erbay birinci, Selahattin Gürbüz ikinci, Ahmet Efe Yiğit üçüncü, Kerem Samet Şener dördüncü ve Fatma Berra Gelişgen beşinci oldu. Son olarak açık kategoride ise Burak Dökmecioğlu birinci, Onur Öztürk ikinci, Muharrem Abalı üçüncü, Gürkan Çoban dördüncü, Batuhan Olasal ise beşinci oldu.

Satranç turnuvasına katılım sağlayan ve ter döken oyuncuların yakınları da salonda yerini aldı. Turnuvada mücadele eden oyuncuların aileleri de çocuklarının heyecanına ortak oldu. Dört farklı kategoride dereceye giren oyunculara Afyonkarahisar Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen tarafından madalyaları takdim edildi. Ödül töreninde dereceye giren oyuncuların yanı sıra aileler ile birlikte de toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.