Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Sarıkamış Şehi̇tleri̇ni̇ Anmak İçi̇n Yürüdüler

ESKİŞEHİR’DE DORLİON ARAMA KURTARMA EKİBİ VE SPOR BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ SARIKAMIŞ HAREKATI’NIN 108. YIL DÖNÜMÜNDE, VATAN İÇİN SOĞUKTA CAN VEREN ŞEHİTLERİ ANMAK İÇİN YÜRÜDÜ.

Eskişehir’de Dorlion Arama Kurtarma Ekibi ve Spor Bilimleri öğrencileri Sarıkamış Harekatı’nın 108. yıl dönümünde, vatan için soğukta can veren şehitleri anmak için yürüdü.

Kurumsal Web Tasarım

Dorlion Arama Kurtarma Ekibi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Kent Orman’da bir araya gelerek 22 Aralık 1914 tarihinde Allahüekber Dağları’nın soğuğu ile yazılan Sarıkamış Harekatı’nın 108. yıl dönümünde, eksi 25 derece soğukta vatan için şehit olan askerlerimizi andılar. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Dorlion Arama Kurtarma Dernek Başkanı Abdullah Aydıngör rehberliğinde yapılan ve 2 saat süren 8 kilometrelik yürüyüşe öğretim görevlisi, 55 Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve dernek üyeleri katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.