Dolar 32,4954
Euro 34,9278
Altın 2.425,77
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Sapanca Ziyaretçilerine Neler Vaat Ediyor?

Sapanca Ziyaretçilerine Neler Vaat Ediyor?
2

İnsanlar; tatil yapmak adına bilhassa Ege ve Akdeniz Bölgesi’ni tercih ediyorlar. Ancak, Marmara Bölgesi’nde yaşayanlar; yanı başlarındaki güzelliği unutuyorlar. Sapanca; son yıllarda turizmde ciddi bir aşama kaydetti. Bilhassa farklı özelliklere sahip olan ve tatilcilerin memnuniyetle kalacakları türden bungalov evlerin sayısının artması Sapanca’yı özel kılıyor. Bunun yanı sıra, Sapanca otelleri de beklentileri olabilecek en iyi şekilde karşılıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Sapanca’da Ne Yapılır?

Sapanca; dışarıdan gelenlerin en güzel şekilde vakit geçirebilecekleri bir yer! Yolunuz Sapanca’ya düştüğü takdirde güne güzel bir kahvaltı ile başlamalısınız. Bilhassa Maşukiye manzarası eşliğinde yapacağınız kahvaltı size çok iyi gelecektir. Sapanca’daki kahvaltıcıların İstanbul’dakilere kıyasla çok daha uygun fiyatlı olduğunu da ifade etmeliyiz. Özellikle Cumartesi veya Pazar günü Sapanca’ya gitmeyi düşünüyorsanız kahvaltı için rezervasyon yaptırmanız gerekebilir.

Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı; Sapanca’yı özel kılan detaylardan yalnızca birisi! Her şeyden önce, buranın sessiz ve sakin ortamına hayran olacağınızı ifade edebiliriz. Ayrıca, başka hiçbir yerde bulamayacağınız göl manzarası da sizi bekliyor. Parkın içerisinde ahşap evler de bulunuyor. Yolunuz buraya düştüğü takdirde dört mevsim konaklama imkanınızın olduğunu bilmelisiniz. Tatlı su gölü olarak bilinen Sapanca Gölü’nün manzarasına siz de hayran kalacaksınız. Huzur bulmak istiyorsanız yolunuz kesinlikle buraya düşmeli! Ayrıca, istediğiniz takdirde Sapanca Gölü çevresinde piknik yapabilirsiniz.

Sapanca; doğaya aşık olanların mutlaka gelmesi gereken bir yer! Sapanca Gölü’nün yanı sıra Serdivan Gölpark’ın da görülmesi şart bir yer olduğunu ifade etmeliyiz. Gölün hemen kıyısında bulunması ciddi bir avantaj! Bu sayede, siz de aynı anda hem Sapanca Gölü’nü hem de Serdivan Gölpark’ı ziyaret etmiş olursunuz. Her şeyden önce, buranın manzarasına hayran olacağınızı bilmelisiniz. Hatta, manzaraya karşı oturup bir şeyler içmeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, dilediğiniz takdirde burada arkadaşlarınızla veya ailenizle mangal da yapabilirsiniz. Son olarak, Serdivan Gölpark’ın çevresinde yapacağınız yürüyüşün size çok iyi geleceğini ifade etmeliyiz.

En İyi Sapanca Otelleri

Sapanca; daha önce de ifade ettiğimiz gibi farklı konaklama seçenekleri ile ziyaretçilerini memnun ediyor. Bungalov evlerin yanı sıra Sapanca otelleri de beklentileri karşılayacak seviyedir. En iyi Sapanca otelleri listesi şu şekilde özetlenebilir:

  • Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort
  • NG Sapanca Wellness & Convention
  • NG Enjoy
  • Richmond Nua Wellness – SPA
  • Sapanca Villa Suite
  • Şenler Hotel
  • Rif Sapanca
  • Cabir Deluxe Hotel
  • Sapanca Villa Kırkpınar

Sapanca otelleri; Türkiye’deki diğer otellere kıyasla farklı özellikler taşıyor. Her birisinin doğa ile iç içe olması ciddi bir avantaj! Doğayı seven ve yemyeşil bir ortamda tatil yapmak isteyenlere hitap eden Sapanca; fiyat performans kriteri bakımından en iyisini sunan Sapanca otelleri ile de her yıl daha çok kişinin tatil adına geldiği bir yer oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.