Dolar 32,4225
Euro 34,7347
Altın 2.477,90
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Sandıklı’da 80 polisin katılımıyla denetim yapıldı

AFYONKARAHİSAR’IN SANDIKLI İLÇESİNDE 80 POLİSİN KATILIMI İLE GENİŞ ÇAPLI ASAYİŞ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. DENETİMLERDE ONLARCA ARAÇ DURDURULURKEN, METRUK BİNA VE EVLERDE DE ARAMALAR YAPILDI.

Sandıklı’da 80 polisin katılımıyla denetim yapıldı
2

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 80 polisin katılımı ile geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde onlarca araç durdurulurken, metruk bina ve evlerde de aramalar yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimlerde 80 polis görev aldı. Denetimde ilçedeki metruk binalarda arama yapılırken, polis ekipleri tarafından durdurulan araçlarda şahısların kimlik sorgusu ile arama yapıldı. Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, yağmur altında asayiş denetim yapan ekipleri ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini iletti. Denetimlerle ilgili açıklama yapan Kaymakam Tortop, “ Toplumun huzur ve güvenliği bizler için çok önemli. Ramazan ayı dolayısı ile daha da önem kazanıyor. İnsanlarımızın esenlikli ve güvenlikli bir ortam içerisinde yaşamlarını sürdürmelerine önem veriyoruz. Bundan dolayı bugün bu uygulamamızı yaptık ve bundan sonrada devam edeceğiz. Okullarımız şuan kapalı ve belirli bir trafik düzeni var ama okullarımız açıldıktan sonra da bu uygulamalarımız devam edecek. Bugün özellikle metruk yerlere de bakıyoruz. Afyonkarahisar’dan gelen ekiplerimizin desteği ile güzel bir çalışma yaparak asayişe yönelik olumsuz unsurları tespit etmeye çalışıyoruz. Yapılan asayiş denetimleri artarak devam edecek” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.