Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Sakarya’da geleceğin girişimciler yetişiyor – İGF HABER

Sakarya’da geleceğin girişimciler yetişiyor – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Katılımlı Proje ve Girişimcilik Atölyesi yarışmasında 30 Temmuz’da başvuruların sona eren süreç, katılımcılara sağlanan eğitim ve mentorlük desteği ile devam ediyor.

Bu yıl Serbest Fikirler ve Fikirden Girişimcilik teması ile sürdürülen yarışmada, Serbest Fikirler teması proje jüri değerlendirmeleri devam ederken, Fikirden Girişimcilik temasında genç girişimcilere projelerini geliştirmeleri için eğitim ve mentorlük desteği verildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda verilen eğitimlerle, genç girişimciler sundukları projelerigeliştirerek jüri karşısına çıkacak.

GİRİŞİMCİ GENÇLERİMİZE DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu yıl SerbestFikirler ve Fikirden Girişimcilik teması ile hayata geçirdiğimiz Genç Katılımlı Proje ve Girişimcilik Atölyesi’nde süreç tüm hızıyla devam etmektedir. Sakarya’nın ihtiyaçlarını tespit etme, projeler geliştirme, şehrin geleceğine yön verme ve açık ofislerden yararlanma imkânı sunan yarışmaya gençlerin ilgisi yoğun oldu. Mimari ve kentsel tasarımdan dijitalleşmeye kadar birçok projenin yer aldığı yarışmaya, toplamda 91 proje başvurusu gerçekleşti. Yarışmamızda Serbest Fikirler teması proje jüri değerlendirmeleri devam ederken, Fikirden Girişimcilik temasında genç girişimcilere projelerini geliştirmeleri için eğitim ve mentorlük desteği verilmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak genç girişimcilerimize yönelik sürdürdüğümüz projeler, gelecekte de farklı projelerle devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

[ad_2]