Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Sakarya’da ‘çift katlı’ heyecan – İGF HABER

Sakarya’da ‘çift katlı’ heyecan – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan turizm otobüsü turlara başladı. ‘Gez-Gör Sakarya’ projesi kapsamında çift katlı turistik gezi otobüsü şehrin tarihi, turistik ve sosyal alanlarını misafirlerine gezdiriyor. Her Salı ve Cumartesi günleri 10.00 ile 15.00 saatlerinde gerçekleştirilecek turlar için başvurular sakarya.bel.tr internet sayfası içinde oluşturulan “Gez Gör Sakarya Turu” linki üzerinden alınıyor.

Şehirde pek çok noktaya yapılan ziyaretler katılımcıların beğenisini kazandı.Sakarya Park, Vagon Kıraathanesi, Aziz Duran Parkı, Nehir Çikolata, Yeni Cami, Sakar Baba Türbesi, Uçak Kıraathanesi, Millet Bahçesi, Ofis Sanat Merkezi, Atatürk Stadyumu, Orman Park, Sakarya Sanat Galerisi, Ters Ev ve Sakarya Müzesigibi tarihi, turistik ve sosyal alanlar otobüsün gezi rotasını oluşturdu.

İLK GEZİDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırmızı rengi ve üzerinde yazan “Sakarya Bir Başka” yazısı ile gezi anında da vatandaşların beğenisini kazanan çift katlı turizm otobüsü, görenler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.Vatandaşlar, büyük bir heyecan ve mutlulukla katıldıkları geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Şehrimizin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarını gezerek eğlenceli ve bir o kadarda heyecan dolu anlar yaşadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Büyükşehir Belediyemize bize bu hizmeti sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

[ad_2]