Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Sakarya’da Açık Hava Sahnesi’nde eğlence dolu hafta sonu

Sakarya’da Açık Hava Sahnesi’nde eğlence dolu hafta sonu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminin en keyifli etkinliklerini Sakarya Millet Bahçesi’nde düzenliyor. Burada oluşturulan dev sahnede Büyükşehir Açık Hava Etkinlikleri, birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu da eğlenceyle, bilgiyle, aktiviteyle geçti. Sakaryalı aileler ve çocuklar cumartesi ve pazar günü birbirinden renkli etkinlikler için Sakarya Millet Bahçesi’ne akın etti.

Minikler, iki günde 3 farklı aktiviteyle moral buldu.Cumartesi günü şan öğretmeni hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın sunumuyla“Çocuklarla Şarkılı Masallar”etkinliği gerçekleştirildi ve sahne dolup taştı. Daha sonra ise “Pasaklı Karagöz” etkinliğinde tiyatrocu Seçkin Bayramoğlu çocuklara eğlence dolu bir performans sundu. Pazar günü ise çocuklar “Ratatuy” isimli animasyon filmi izledi. Film saatinde etkinlik alanı tıklım-tıklım doldu.   

[ad_2]