Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Sakarya’da 16 ilçede vektörle mücadeleye devam

Sakarya’da 16 ilçede vektörle mücadeleye devam
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sıcakların artmasıyla birlikte oluşan haşere, sinek ve zararlı vektörlerle mücadeleyi aralıksız olarak sürdürüyor. İnsanlarda hastalık oluşturabilecek, çevreye ve ürünlere zarar veren mikroorganizmalara karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları, 16 ilçenin tamamında devam ediyor.

Yıl boyunca devam edecek olan çalışmalarda 9 ekip ve 28görevli yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Sakarya genelinde haşere, sinek ve zararlı vektörlerle olan mücadelemizi tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal ürünler kullanılarak gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarında, bina bodrumları, rögarlar, yağmur ızgaraları, kapalı kanallar, foseptik çukurları ve gübrelik gibi alanlar ilaçlanarak hastalık oluşumu engellenmektedir. 16 ilçenin tamamında 9 ekip ve 28görevli ile sürdürdüğümüz ilaçlama çalışmaları yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada kemirgenlerle ilgili mücadelenin de devam ettiği vurgulanarak, “Ekiplerimiz ile birlikte zararlı mikroorganizmalara karşı verdiğimiz mücadeleyi, zararlı kemirgenler noktasında da sürdürmekteyiz. Su rögarlarıve kanalizasyonlarda oluşabilecek kemirgenlere yönelik uygulamalarımız Sakarya genelinde, düzenli ve kontrollü olarak devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.