Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Sağlıkçılardan Maide Bolel Huzurevine ziyaret

ESKİŞEHİR İL SAĞLIK PROF. DR. UĞUR BİLGE VE BERABERİNDEKİ SAĞLIKÇILARDAN OLUŞAN EKİP, MAİDE BOLEL HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ.

Sağlıkçılardan Maide Bolel Huzurevine ziyaret
2

Eskişehir İl Sağlık Prof. Dr. Uğur Bilge ve beraberindeki sağlıkçılardan oluşan ekip, Maide Bolel Huzurevini ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Ziyaret esnasında İl Müdürü Prof. Dr. Bilge’ye, Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kadir Ayber Karagöz ile doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık personellerinden oluşan bir ekip eşlik etti. Prof. Dr. Uğur Bilge, ziyaret esnasında huzurevinde yaşayan büyüklerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Bilge, iki kurum arasındaki işbirliği ile sağlık problemlerinin giderilmesi amacıyla planlanan sağlık hizmetlerinin rutin olarak devam edeceğini ifade etti.

Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli doktor ve hemşireler tarafından yaşlıların genel muayeneleri yapıldı, aşı durumları sorgulandı ve aşı zamanı gelenlerin eksiklikleri tamamlandı. Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Hacıoğlu Maide Bolel huzurevi sakinlerine yapılan ziyaret için memnuniyetini belirterek teşekkürlerini iletti.

Son olarak Prof. Dr. Bilge, huzurevi sakinlerinin “Yaşlılara Saygı Haftasını” kutlayarak çiçek takdim etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.