Dolar 32,1617
Euro 35,1322
Altın 2.474,53
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Saç Ekimi Uygulaması

Saç Ekimi Uygulaması
2

Saç ekimi donör bölgeden alınan güçlü kıl köklerine sahip greftlerin saçın hiç bulunmadığı kelliğin oluştuğu ya da seyrek bulunduğu alana transfer edilmesi işlemine verilen genel bir isimdir. Günümüzün modern yöntemlerinin gelişmesi ve başarılı estetik ekim operasyonlarının gerçekleştirilmesinin temelleri çok eskiye dayanıyor olsa da ancak yeni yeni daha çok tanınmış ve daha çok uygulanır olmuştur.

Kurumsal Web Tasarım

Çeşitli nedenlerden dolayı saç dökülme sorunu özellikle erkeklerde daha sık olsa da farklı nedenlere bağlı olarak artık Kadınlarda da sıkça görülen bir sağlık sorunu olmuştur. Dünyada birçok kişinin ortak problemi olan saç dökülmesine müdahale edilmediği takdirde saç kökleri zamanla kaybolur ve kellik problemi ortaya çıkar.

Bu probleme de kalıcı bir çözüm bulmak için saç ekimi işlemi yapılır. Buradaki amaç saçlara yeniden kavuşarak yaşam kalitesini yükselmesi ve kavuşulan saçların olabildiğince doğal bir görünüm ile hastaya sunulmasıdır.

Saç Ekim Nasıl Yapılmakta ve Aşamaları Nelerdir?

Saç ekimi esnasında ilk olarak donör bölge e sahası seçilir ve saç kökleri alanın sınırları çizilerek belirlenir. Ardından ekim işleminin deriye yapılabilmesi için tıraş işlemi gerçekleştirilebilir ya da doktorun tercihine göre tıraşsız da devam edilebilir. En doğal saç ekimi aşamaları anestezi uygulaması greftlerin toplanması toplanan grafiklerin yerleştirilmesi ve maske uygulaması olarak 4 aşamadan gerçekleşir.

İlk olarak kişinin belli muayeneleri yapılır ve vücudunda sağlıklı saç köklerinin olup olmadığına bakılır özellikle ense ve şakaklarda olması 1 tercih olarak kabul edilir. Ancak kişinin ense ve şakaklarında yeteri kadar sağlıklı Saç kökü olmadığı durumlarda da göğüs ya da kol gibi daha farklı alanlardan da kıl kökleri temin edilebilir.

 Fiziki yapısını tamamlamış bireylerde 20’li yaşlardan sonra bu uygulamaların yapılması daha doğru kabul edilir. Gaziantep saç ekimi konusunda destek almak istediğiniz takdirde profesyonel doktorları ilk muayenelerini gerçekleştirerek sizlere özel bir planlama ve saç ekim operasyon aşamalarını oluşturur ve en kısa sürede operasyon güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Kadınlarda Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Kadınlarda saç ekim işlemi yapıldığı esnada işlemin tıraşlı yapılabildiği gibi tıraşsız yapılan saç ekim operasyonları da olabilir. Kişinin tercihine göre dilediği ekim yöntemi belirlenir ve doktor onayı ile belirlenen asıl planlama uygulanır. Ekim yapılacak alan geniş ise tıraşlı ekim yöntemi daha doğru kabul edilmektedir. Ancak doktorun tercihine göre hareket etmek her zaman daha doğru olacaktır.

Saç sıklaştırma ve yoğun bir ekim yapılabilmesi gibi durumlar genellikle tıraşlı ekim gerektirir ancak alın bölgesini saç ekimi yanlara saç ekimi ve şakakları saç ekimi gibi işlemlerde de tıraşsız müdahale yeterli olacaktır. Doktor muayenesine göre doktorun belirleyeceği yöntem uygulanmalıdır. Kadınlarla da erkeklerde de saç ekimi aynı şekilde kişiye özel olarak planlanarak uygulanmaktadır. Saç ekim fiyatları da yine kişiye özel planlamaya göre belirlenip olup kadın veya erkek fark etmeksizin hastanın kendi özel yapıları ve talepleri doğrultusunda tespit edilen bir olgudur. Saç Ekelim sitesine giriş yaparak bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.