Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Romanlardan Uluçay’a davullu, zurnalı karşılama; “Tüm oylarımız sana”

Romanlardan Uluçay’a davullu, zurnalı karşılama; “Tüm oylarımız sana”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir’i ziyaret etti. Burada büyük bir coşku ile karşılanan Uluçay’a desteklerini ifade eden Koldemir, “Sonuna kadar arkandayız başkanım. Tüm oylarımız eksiksiz bir şekilde sanadır” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir’i ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a il başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Satılmış Koldemir, “Tüm oylarımız eksiksiz bir şekilde sana”

Roman vatandaşların coşkulu karşılaması renkli görüntülere sahne olurken Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir ise Uluçay’a, “Sonuna kadar arkandayız başkanım. Tüm oylarımız eksiksiz bir şekilde sanadır” dedi. Ziyaret, davullu, zurnalı karşılamada coşkuları yüzlerinden okunan Roman vatandaşlar ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın karşılıklı oyun havası oynaması ile devam etti.

“Roman kardeşlerimizin yeri apayrı”

Burada bir konuşma yapan Uluçay, “Bizleri böyle bir coşku ile karşılayarak, yüreklerini açan Roman kardeşlerime gönülden teşekkür ederim. Sizler bir kez daha bizlere olan desteklerinizi gösterdiniz. Rabbim bizlerin yanından sizler gibi dostları eksik etmesin inşallah. Sizlerden ne zaman destek istesek ne zaman arasak gece gündüz demediniz bizleri hiç kırmadınız. Bugün de burada yine aleni ve açıkça bizlere olan desteklerinizi gösteriyorsunuz. Roman kardeşlerimizin bizdeki yeri apayrı. Bende burada size bir kez daha söz veriyorum. Hüseyin Ceylan Uluçay kardeşiniz olarak her zaman emrinizde olacağım. Sizlerin samimiyeti, güveni ile birlik, beraberlik içerisinde bir dönem geçireceğiz. Rabbim bizleri sizlere mahçup etmesin” dedi.

ETİKETLER: , ,