Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Renkli Triko Kazak Çeşitleri  

<strong>Renkli Triko Kazak Çeşitleri  </strong>
2

Triko kazak modelleri havaların serinlemesi ile birlikte kombinlerin vazgeçilmez birer parçası haline gelmiştir. Triko kazaklar sonbahar ve kış mevsimlerinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Yumuşak dokuları ve birbirinden canlı renk ve desenleri de her zaman şıklığınızı göz önünde tutmanıza yardımcı olan ürünler arasında yer almaktadır. Sizlerde kendi tarzınıza uygun olan birbirinden şık ve canlı renklerde olan bu triko kazak çeşitlerini birbirinden şık pantolonlar ile etekler ile kombin yaparak kullanabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Sıcacık yumuşacık kazak modellerinden biridir. Bu ürünler boğazlı kazak, kayık yaka kazak, v yakalı ya da bisiklet yakalı modeller de üretilmiştir. Sizler de kendi tarzınıza göre bu ürünleri satın alarak kullanabilirsiniz. Birçok renk seçeneği bulunan bu ürünler ile oldukça şık kombinler yapabilirsiniz.  

Triko Kazak Fiyatları

Triko kazak fiyatlar ürünlerin marka ve modellerine göre ve değişiklik gösterebilir. Farklı modeller de tasarlanan bu ürünler de farklı malzemeler kullanılır ve fiyat farklılıkları görülebilir.

https://www.mizalle.com/kazak-hirka-modelleri sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.