Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
BİST 9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Rektör Şenocak, ’Kadınlar her türlü takdiri hak ediyor”

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. KEMAL ŞENOCAK, TOPLUMSAL VE EKONOMİK ALANDA ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENEN KADINLARIN HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK ETTİĞİNİ BELİRTEREK, “KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN SONA ERDİĞİ DAHA GÜZEL BİR DÜNYAYA KAVUŞMAK DİLEĞİYLE TÜM KADINLARIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM” DEDİ.

Rektör Şenocak, ’Kadınlar her türlü takdiri hak ediyor”
2

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, toplumsal ve ekonomik alanda önemli roller üstlenen kadınların her türlü takdiri hak ettiğini belirterek, “Kadına yönelik şiddetin sona erdiği daha güzel bir dünyaya kavuşmak dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

ESOGü Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Aile birliğinin en önemli unsuru, toplumsal ve ekonomik alanda önemli roller üstlenen, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimize yön veren kadınlarımız her türlü takdiri hak etmektedirler. Modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve gelişiminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde eğitimden bilime, ekonomiden siyasete her alanda başarı ile yerini alan Türk kadınının, toplum ve devlet yaşamımızda gittikçe daha fazla rol alması ve temsil edilmesi övünç kaynağımızdır. Bu bağlamda kadınlarımızın çalışma hayatına daha fazla katılması, eğitim imkânlarının artırılması, mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi ve elbette kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın sona erdirilmesi milletçe önceliğimiz olmalıdır. Sevgi, şefkat ve özverileriyle dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızın ellerinin her alana daha çok değdiği ve kadına yönelik şiddetin sona erdiği daha güzel bir dünyaya kavuşmak dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.