Dolar 32,1715
Euro 35,0609
Altın 2.469,75
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Rektör Çolak’tan Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

REKTÖR ÇOLAK, “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLAR SAĞLIK, BAŞARI VE ESENLİKLER DİLERİM” İFADELERİNİ KULLANDI.

Rektör Çolak’tan Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
2

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, sorumluluk duygusu içinde ve özveriyle görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım” diye belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Osmangazi üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Gazeteciler ve Basın Bayramı açıklamasında zaman içinde gelişen basının demokrasimizin gelişmesine değerli katkılarda bulunduğunu, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldiğini belirtti. Rektör Çolak açıklamasında, “Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü olan 24 Temmuz günü ülkemizde “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Doğru haber alma hakkı toplumun en temel hak ve önceliklerinden biridir. Düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biri olan basın, haber vermenin yanı sıra toplumu bilinçlendirme ve kamuoyu oluşturma açısından da kilit öneme sahiptir. Bu bakımdan görevlerini tarafsız ve basın ilkeleri çerçevesinde yapan basın organlarının ülkemizin ilerlemesine olumlu katkılar sağlamakta olduğu açıktır. Bu düşüncelerle kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, sorumluluk duygusu içinde ve özveriyle görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar sağlık, başarı ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.