Dolar 32,2800
Euro 34,7742
Altın 2.413,11
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Regresyon Eğitimi Veren Yer

Regresyon eğitimi, geçmiş yaşamların ve bilinçdışı anıların keşfedilmesine yönelik bir terapi yöntemidir. Anadolu Eğitim Akademisi, regresyon eğitimi veren öncü kurumlardan biridir.

Regresyon Eğitimi Veren Yer
2

Regresyon eğitimi, geçmiş yaşamların ve bilinçdışı anıların keşfedilmesine yönelik bir terapi yöntemidir. Anadolu Eğitim Akademisi, regresyon eğitimi veren öncü kurumlardan biridir. Bu eğitimle birlikte, kendinizi daha derinlemesine keşfedecek, geçmişteki deneyimlerinizi anlamlandırarak bugünkü hayatınızı etkileyen sorunları çözme becerilerini geliştireceksiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Regresyon Terapisi

Regresyon kelime anlamıyla geriye götürme anlamına gelir. Terapi bağlamında ise regresyon, sorunların unutulmuş kökenlerine geri gitmek olarak tanımlanır. Regresyon terapisi, kişinin geçmiş anılarını hatırlamasına yardımcı olmak için gözlerini kapatarak o anki hislere, duygulara ve düşüncelere odaklanmasını sağlayan bir terapi yöntemidir. Bu süreçte, kişinin kontrolünü kaybetmesi söz konusu değildir. Hafif bir trans hali içinde geçmiş anılara yolculuk edilirken, kişi hem o anıda hem de bu anıdan bağımsız bir şekilde var olabilir.

Regresyon terapisi, kişilerin bilinçli olarak hatırlayamadıkları, bilinçdışından gelen anıları keşfetmeye odaklanır. Bugünün bilimsel terapilerinde, bilinçdışı genellikle doğduğumuz andan itibaren yaşadığımız dönemle sınırlı tutulurken, regresyon terapileriyle ortaya çıkan bir gerçek de bilinçdışının geçmiş yaşamları içerdiğidir. İnsanların yaşadığı sorunların kökeni, bazen bu hayatta ortaya çıksa da bazen atalarımızın yaşadığı acılar, sıkıntılar, göçler veya insanlık tarihindeki genel acılarla ilişkili olabilir.

Kökenlerle Yüzleşmek

Regresyon terapisinin temel amacı, kişinin bu hayattaki sorununun kökenine inmektir. Sorunun konusu ne olursa olsun, bazı insanlar doğrudan geçmiş yaşamlara ulaşırken bazıları şimdiki yaşamlarında kalır ve bazıları da çocukluk anılarıyla bağlantılı görünen geçmiş yaşamlara dalış yapar.

Regresyon terapistinin görevi, kişiye eşlik etmek, doğru yerde doğru soruları sormak, kişinin terapi almasına sebep olan duygularını ve davranışlarını ondan ayrıştırmak, neden olduğuna yönelik bağlantıları bulmak ve temizlemek, dışarıdan bir perspektif geliştirmesine yardımcı olmak ve anlayışını geliştirmesine destek olmaktır. Sonuç olarak, geriye gittiğimizde karşımıza çıkan şey aslında bize ait bir parçadır, bize ait bir mesajdır. Regresyon terapisi sayesinde bu durum çözüldüğünde, kişinin sorunu da çözülmüş olur.

Geçmişin Özgürleştirici Gücü

Regresyon terapisi, geçmişe ait anıları ortaya çıkararak, şimdiki zihinlerimizde, ruhsal varlıklarımızda ve bedenlerimizde taşıdığımız geçmişle ilişkili anıları keşfetmeyi ve özgürleşmeyi amaçlar. Gerçeklerin bilinmesi, kişide özgürleştirici deneyimlere yol açar. Anadolu Eğitim Akademisi’nin regresyon eğitimi, farklı teknikleri öğrenerek bakış açınızı genişletmenizi sağlar.

Kendinizi Keşfetme Fırsatı

Anadolu Eğitim Akademisi’nin regresyon eğitimiyle, kendinizi daha derinlemesine keşfetme fırsatını yakalayacaksınız. Bu eğitim sayesinde, regresyon terapisi için gerekli teknikleri öğrenerek geçmişinize yolculuk yapabilecek ve geçmişinizi anlama, kabullenme ve dönüştürme becerilerinizi geliştireceksiniz. Aynı zamanda regresyon terapisine yönelik doğru bir anlayış ve bilgiye sahip olacaksınız.

Anadolu Eğitim Akademisi olarak, regresyon eğitimi konusunda uzman eğitmenlerimizle birlikte kaliteli bir eğitim deneyimi sunmaktayız. Size regresyon terapisiyle ilgili temel prensipleri, teknikleri ve uygulamaları öğretmek için özgün bir eğitim programımız bulunmaktadır. Eğer regresyon eğitimi almak ve bu alanda kendinizi geliştirmek isterseniz, Anadolu Eğitim Akademisi’nin https://www.anadoluegitimakademisi.com/egitimlerimiz/regresyon-egitimi web adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.