Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Pubg Kaç Kişiyle Oynanabilir?

Pubg adlı video oyunu ilk olarak Mart 2018 senesinde oyun piyasasına hızlı bir giriş yapmıştır.

Pubg Kaç Kişiyle Oynanabilir?
2

Pubg adlı video oyunu ilk olarak Mart 2018 senesinde oyun piyasasına hızlı bir giriş yapmıştır. Bu oyun tüm oyun severlerin kısa zaman içinde ilgiyle oynadıkları bir oyun olmuştur. Pubg oyunu oyuncunun tek başına oynayabildiği bir oyun olmakla birlikte aynı zamanda da 2 kişiyle veyahut 100 kişilik kalabalık bir ekiple de oynanabilen bir oyundur. Pubg mobil oyunu FPS oyunları arasında yer alan bir popüler video oyunudur.

Kurumsal Web Tasarım

Pubg oyunu 2018 senesinde oyun piyasasına giriş yaptığında telefonlar la değil, PC üzerinden oynanabilen bir oyundu. Günümüzde ise gerek PC üzerinden gerekse Akıllı telefonlar veya tabletler ile mobil versiyonu kullanılarak oynanabilmektedir.

 Tüm dünya ülkelerinde çok fazla biline ve popüler olan oyun artık ülkemizde yer alam oyun severlerinde oynamaktan keyif aldığı video oyunları arasındadır. Pubg mobile oyunu her geçen gün daha fazla oyuncu sayısına ulaşmasından dolayı da çok fazla kendini geliştirebilmekte olan bir oyun türüdür. Pubg mobile hesap açarak bu oyuna mobil üzerinden de katılım sağlayabilirsiniz.

Pubg Mobile Oyunu Nasıl Oynanıyor?

Pubg mobil adlı oyun tam olarak kişilerin ölümle yaşam arasında kaldıkları ve hayatta kalabilmek adına savaş verdikleri bir video oyunudur. Her oyun türünde olduğu gibi bu oyunda da ilk olarak oyuncunun pubg hesap açması gereklidir. Pubg hesabı olan oyuncu rahatlıkla oyuna uçaktan atlama yoluyla katılım sağlayabiliyor. Her oyuncu oyuna giriş sırasında paraşütle atlayarak oyuna giriş sağlıyor.

Ayrıca oyun eğer 100 kişilik bir ekiple oynanacaksa bu durumda kişiler yere iniş sağladıklarında farklı takımlar halinde oyunda yer alabiliyor. Böylelikle her takım hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bu oyun içinde gerekli olan silah, malzeme, kurşun, bomba, kask, enerji içeceği, kostüm gibi ürünleri satın alabilmek için ayrıca sanal para birimi olan Pubg mobile Uc gereksinimi duyabiliyor. İşte bu sanal paranın kazanılması içinde ve oyuncunun özel sandıklara ulaşabilmesi içinde oyunun içinde akıllı hamleler yaparak savaşta yenilmemelisiniz.

Bu oyunda tek amaç kişinin sağ kalmayı başarabilmesi ve son takım olarak yer almasıdır. Bu oyun içinde takım olarak ilerleyebilmek son derece mantıklı olup, avantajlıdır. Zira oyunun içinde tam olarak takım kendini koruyabilir ise başarılı olur. Pubg mobil oyununda sizin kahraman olabilmeniz ve yaşamda kalabilmeniz için oyunda yer alan diğer düşmanlarınızı öldürmeniz gereklidir. Oyunda giriş yapmak ve başarılı olmak için Oyunhanem sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Pubg Mobile UC Nasıl Nerede Kullanılır?

Pubg hesaplar açmak için oyun sitelerine giriş sağlamalısınız. Lakin bu oyun sitelerinin güvenilir olması son derece önemlidir. Zira bu oyunda sanal para sahibi olmanız gerekir. Pubg mobil Uc’ler kahramanlara farklı kostüm ve büyüleyici kozmetik ürünlerin alınmasında kullanılabiliyor. Oyunhanem sitesini rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.