Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Proxy Nedir?

Vekil sunucu ya da ara sunucu olarak çevirebileceğimiz proxy hizmeti, bağlanılmak istenen bir siteye başka kanal üzerinden kurulan köprü ile bağlantı yapılmasını sağlayan teknolojik bir gelişmedir.

Proxy Nedir?
2

Vekil sunucu ya da ara sunucu olarak çevirebileceğimiz proxy hizmeti, bağlanılmak istenen bir siteye başka kanal üzerinden kurulan köprü ile bağlantı yapılmasını sağlayan teknolojik bir gelişmedir. Kişisel veriler her zaman çok değerlidir ve kimse ile paylaşılmaması gerekir. İnternet ortamında da kullandığımız bağlantılar daha önce ziyaret etmiş olduğumuz sitelerden dolayı kişisel bilgilerimize ulaşabilir. Ama kullanılan mobil proxy hizmetleri ile çevrimiçi bağlantılarda bu verileri gizleyerek sitelerde ziyaret gerçekleştirilir.

Kurumsal Web Tasarım

LinuxProxy firması çevrimiçi ziyaretlerde müşterilerin özel bilgilerinin ya da internet üzerinde bulunan bilgilerinin başkaları tarafından ulaşılmasını9 engellemek için proxy hizmetini verir. İnternet ile müşteri arasında özel bir bağlantı kuran proxyler ile bunu sağlar. Proxyler kendilerine ait özel IP adresleri ile istenilen sunucular üzerinden hizmet verir. Bu sayede gerçek IP adresleri ortaya çıkmaz.

Proxy Ayarları

LinuxProxy firması bünyesindeki farklı proxy paketlerinin müşterileri tarafından mobil proxy satın al işlemini gerçekleştirmelerinin ardından gerekli olan tüm teknik destekleri sağlar, müşterilerinin bilgilendirilmesini de yaptıktan sonra kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetini verir. Farklı farklı proxy ayarları vardır.  Bu ayarlar yapıldıktan sonra kurulum gerçekleştirilir ve müşterilerinin istedikleri bağlantılara ulaşması sağlanır.

Sunucu üzerinden yapılan değişiklikler ile internetteki gezinmeler yönlendirilir. İlk önce güvenilir bir marka ile çalışmak gerekir. LinuxProxy de bu güveni müşterilerine veren firmadır. Buradan satın alınan 4g mobil proxy paketlerinin herhangi birinin kurulumu yapıldıktan sonra tarayıcıdaki proxy seçeneği bulunup manuel olarak bilgiler girilir. Bu durum sürekli kullanılmayacaksa müşterilere zor gelebilir bunun yerine yerel ağ ayarları üzerinden değişiklikler yapılmasını tercih edebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.