Dolar 32,2171
Euro 34,6503
Altın 2.391,18
BİST 10.202,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Pelitözü Gölpark’ta trafik düzenlemeleri yapıldı

PELİTÖZÜ GÖLPARK’TA TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILDI

Pelitözü Gölpark’ta trafik düzenlemeleri yapıldı
2

Bilecik’te hafta içi ve hafta sonları binlerce kişinin akın ettiği Pelitözü Gölpark’ta bir takım trafik düzenlemeleri yapıldı. Yapılan düzenlemelere göre güvenli araç kullanımını sağlamak için yolun tek yön olarak kullanılması karara bağlanırken, hız sınırı 30 km/s olarak belirlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Valiliğinden alınan bilgiye göre; gölet içerisinde vatandaşların daha güvenli seyir edebilmeleri için İl Trafik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı neticesinde; Pelitözü Gölpark yollarının tek yön olarak kullanılması, trafiğin Çakırpınar köyü tarafından gelen yol girişinden verilmesi ve çıkışların Çakırpınar köyü ve diğer kapı çıkışından yapılması kararı alındı. Ayriyeten gölet içerisinde hız sınırının 30 km/s olarak belirlenmesi, gölet içi yolların ağır taşıt trafiğine kapatılması ve gölet içi yollarda trafik güvenliği nedeniyle belirlenen alanların dışına park edilmemesi, kararları alındı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.