Dolar 32,2445
Euro 34,8070
Altın 2.442,36
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 14°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Paket arıtma üniteleri

Paket arıtma üniteleri
2

Paket arıtma tesisleri içerisinde evsel kaynaklı olan atık suların arındırılma işlemi gerçekleşmektedir. Atık suların arındırılma işlemi bir o kadar önemli bir konudur. Arındırılma işleminden sonra bu sular tekrardan kullanılabilir hale gelmektedir. Arsistek paket Arıtma üniteleri içerisinde ihtiyaç duyulduğu an kapasitelerin arttırılabilmesi imkanı bulunmaktadır. Aynı zamanda oldukça ekonomik olmasından dolayı paket arıtma sistemleri tercih edilmektedir. Arsistek Arıtma Sanayi içerisinde birbirinden farklı hizmet verilen sistem ve hizmetler çeşitleri yer almaktadır. Ayrıntılı bilgiye bu alanda yer alan bilgileri inceleyerek ulaşım sağlanabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Paket arıtma Ankara üniteleri

Paket arıtma Ankara ilinde ihtiyaç duyan kişilere anında hizmet vermek için beklemektedir. Paket arıtma sistemleri kullanım amacı olarak pek çok farklı alanda kullanımı sağlanmaktadır. Paket arıtmaların tercih alanlarını tatil köyleri, turistik tesisler, fabrika ve sanayi kuruluşları, konut ve toplu konutlar, yazlık siteler ve villalar, sosyal tesisler, köy ve belediyeler okul, hastane ve askeri birlikler olarak sıralamak mümkündür.

Mezbaha atıksu arıtma üniteleri

Mezbaha atıksu arıtma sistemi içerisinde yer alan tüm kullanım alanları genel olarak büyük baş ve küçükbaş hayvanların kesildiği alan olan mezbahalardan kaynaklanan atık suların uygun yöntemler kullanılarak arındırılmasıdır. Atık sular içerisinde oldukça kirlilik oranına sahip atık sulara ismini vermektedir. Arsistek Arıtma Sanayi web sitesi içerisinde mezbaha atık su arıtma sisteminin ayrıntılı bilgileri sizlere anlatılmıştır. İrtibat numarası üzerinden bizlere ulaşım sağlamanız mümkündür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.