Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

(ÖZEL) Tesisatçıdaki hırsızlık güvenlik kameralarına böyle yakalandı

ESKİŞEHİR’DE BİR İŞYERİ SAHİBİNİN TUVALETE GİTMEK İÇİN 3-4 DAKİKALIĞINA DÜKKÂNINI BOŞ BIRAKTIĞI ESNADA HIRSIZLIK YAŞANDI. TESİSATÇI DÜKKANINDAN SANİYELER İÇİNDE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VE KARGABURUN PENSESİNİN ÇALINDIĞI ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

(ÖZEL) Tesisatçıdaki hırsızlık güvenlik kameralarına böyle yakalandı
2

Eskişehir’de bir işyeri sahibinin tuvalete gitmek için 3-4 dakikalığına dükkânını boş bıraktığı esnada hırsızlık yaşandı. Tesisatçı dükkânından saniyeler içinde dizüstü bilgisayar ve bazı el aletlerinin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kurumsal Web Tasarım

İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak’ta bulunan bir tesisatçı dükkânında dün sabah saatlerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, işyeri sahibi İsmail Arıkan’ın tuvalete gitmek için dükkânını sadece birkaç dakikalığına boş bırakmasını fırsat bildi. İçeri giren hırsız, ilk önce masanın üzerinde duran el aletlerini arka cebine koydu. Daha sonra etrafı kontrol eden hırsız, masada bulunan dizüstü bilgisayarı montunun altına koyarak dükkândan uzaklaştı. Saniyeler içinde meydana gelen olayın ardından hırsız, iddialara göre 300 metre uzaklıktaki bir sokaktan da bisiklet çalarak sırra kadem bastı. Tuvaletten dükkânına dönen İsmail Arıkan bilgisayarını göremeyince ilk önce arkadaşlarının şaka yaptığını zannetti. Daha sonra güvenlik kameralarını izlediğinde hırsızlığı fark eden Arıkan, durumu emniyet güçlerine bildirdi.

“Lavaboya gidip geldiğimde masanın üzerinde bilgisayarımın olmadığını fark ettim”

Tuvalete gitmek için birkaç dakikalığına dükkânını boş bıraktığını, geri geldiğinde ise bilgisayarının olmadığını gören tesisatçı İsmail Arıkan şu ifadeleri kullandı:

“Sabah saat 10.00 civarı iş yerime geldim. Dükkânımın kapısı açıktı, içeride arka tarafta bulunan lavaboya gittim. Lavaboya gidip geldiğimde masanın üzerinde bilgisayarımın olmadığını fark ettim. İlk önce arkadaşlarımın şaka yaptığını düşündüm. Masanın üzeri dağılmıştı. Güvenlik kameralarına baktığımda bir şahsın bilgisayarımı alıp montunun içine sokarak götürdüğünü gördüm. Bir de masanın üzerinde kargaburnu ve pense vardı, onu da almış. Sonrasında polisler geldi, emniyette bu şahsın 300 metre kadar ileride başka birinin de bisikletini çaldığını öğrendim.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.