Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

(Özel) Ozon Tedavi̇si̇ Bi̇rçok Kroni̇k Ve Bölgesel Rahatsızlık İçi̇n Umut Oldu

AFYONKARAHİSAR’IN TEK GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP MERKEZİ’NDE OZON TEDAVİSİ İLE BİRÇOK AĞRILI ROMATİZMAL HASTALIKLAR İLE KRONİK RAHATSIZLARDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UYGULANIRKEN HASTALAR BU TEDAVİ YÖNTEMİNDEN OLDUKÇA MEMNUN.

Afyonkarahisar’ın tek Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’nde ozon tedavisi ile birçok ağrılı romatizmal hastalıklar ile kronik rahatsızlarda başarılı bir şekilde uygulanırken, hastalar bu tedavi yönteminden oldukça memnun.

Kurumsal Web Tasarım

Merkezde geleneksel ve tamamlayıcı tıp işlemleri yaptıklarını belirten Dr. Kubilay Akman, ozon tedavisi hakkında bilgiler verdi. Akman, “Geleneksel dediğimiz de hacamat gelir ve çok değerli bir tedavi yöntemidir. Bu geleneksel tedavi yöntemidir. Birde tamamlayıcı tedavi yöntemlerimiz var. Bunlar hastanede yapılan tedavileri bütünleyici ve tamamlamak açısından bazen de onlara iyi bir alternatif olması açısından çok önemli. Bunların başında ozon terapi geliyor. Ozon terapi ozon gazının kalna karıştırılarak vücuda verilmesi olarak uygulanan bir tedavi yöntemidir. Birde bölgesel ozon kullanmaktayız. Bu kronik hastalıklarda çok etkili bir tedavi yöntemidir. Yüksek tansiyonun düşürülmesinden tutunda yüksek şeker hastalarında şeker düzeyinin düşürülmesinde, insülin direncinin kırılmasında ozon tedavi çok önemli bir yere sahip. Ozon tedavisinin ısrarla tavsiye ettiğim yanı kronik hastalıkların yanında iltihaplı romatizma ve EMS rahatsızlarda çok iyi bir sonuç almaktayız. Bölgesel olarak eklem içlerine uygulanarak bel ve diz ağrılarına ozon çok iyi bir alternatiftir” diye konuştu.

“Ozon tedavisi ile eklem ağrılarım tamamen azaldı”

Ozon tedavisi için merkeze gelen Crohn hastası Şerife Gökmen ozon tedavisinin 4. seansında fayda görmeye başladığını belirterek, “Hastalığımın belirtileri şiddetli karın ağrısı, ateş, kusma ve eklem vardı. Bu benim 4. seansım. Eklem ağrılarım komple azaldı. Uyku kalitem arttı. Ozon tedavisinin faydalarını biz 4. seansta görmeye başladık” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.