Dolar 32,2192
Euro 34,6397
Altın 2.394,70
BİST 10.237,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 17°C

(ÖZEL) Fenomen muhtar yine gündeme gelmeyi başardı

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDE ‘FENOMEN MUHTAR’ OLARAK BİLİNEN HAKAN AKTEPE SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADIĞI PAPYONLU VİDEOLU MESAJ İLE VATANDAŞLARI BELEDİYENİN HİZMETLERİNİ PROTESTO EDECEKLERİ SESSİZ YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ.

(ÖZEL) Fenomen muhtar yine gündeme gelmeyi başardı
2

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde ‘fenomen muhtar’ olarak bilinen Hakan Aktepe, sosyal medya hesabından yayınladığı papyonlu videolu mesaj ile vatandaşları belediyenin hizmetlerini protesto edecekleri sessiz yürüyüşe davet etti. Video mesajda Aktepe’nin çevresi ile girdiği diyaloglar ise görenleri gülümsetti.

Kurumsal Web Tasarım

Bolvadin İmaret Mahallesi Muhtarı Hakan Aktepe, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile yine gündeme gelmeyi başardı. İlçede ve çevresindeki fenomen muhtar olarak bilinen Aktepe, hizmetlerinden memnun olmadığını söylediği Bolvadin Belediyesi’nin çalışmalarını protesto etmek için vatandaşları sessiz yürüyüşe davet etti. Çektiği videoda çevresindekilerle de yöresel şiveyle ilginç diyaloglara giren ve ‘kaç kişi izliyor bende görünmüyor’ gibi sorular soran Aktepe’nin soruları ve aldığı yanıtlar ise herkesi gülümsetti. Videonun çekimi esnasında Aktepe’nin çevresindeki bulunan kişilerin ona destek verdiği de dikkatlerden kaçmadı. Aktepe’nin sessiz yürüyüşün ardından ilerleyen günlerde belediye başkanlığına adaylığını da açıklayacağı belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.