Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

(Özel) Artık her ambulansta bir de doktor var

AFYONKARAHİSAR İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMİ DR. MUSTAFA ALİ KURT, DOKTORLU 112 ACİL SERVİS AMBULANSLARIN VAKALARA MÜDAHALEDE DAHA HIZLI VE OLACAĞINI KAYDEDEREK, EKİPLERİN OLAYLARA MÜDAHALELERDE DAHA ETKİN ROL OYNAYACAĞINI DİLE GETİRDİ.

(Özel) Artık her ambulansta bir de doktor var
2

Afyonkarahisar’da yılda 65 bin hastaya hizmet veren 112 Acil Ambulans Servisi’nde, ocak ayı itibari ile doktorlu ambulans dönemine geçildi. Kentte artık acil vakalara giden ambulanslarda doktorlar da görev yapacak.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Ali Kurt, kentte artık doktorlu ambulans hizmeti verilmeye başlandığını kaydetti. Kurt, uygulamaya geçilmesindeki en büyük etkinin ise kent genelinde doktor sayısının yeterli olması olduğunu ifade etti. Kurt, “Afyonkarahisar’da 41 ekibimizle halkımıza hizmet vermekteyiz. Yetkin ve etkin acil yardım hizmeti veriyoruz. Kent merkezinde 9 ekibimizle hizmet veriyoruz. Yıl da 65 bin hastamız ambulanslarımızla acil yardım yardım hizmeti almaktadır. Toplam 550 personele sahibiz. Covid-19 döneminin ağır çalışma şartlarında arkadaşlarımız yetkin ve etkin şekilde fedakâr bir şekilde çalışmalarına devam etmiştir. Merkez istasyonumuzda bulunan bir istasyonumuzda ocak ayından itibaren doktorlu ekimiz hizmet vermeye başlamıştır. Diğer illerde olduğu gibi kentimizde de doktorlu ekibimiz halkımıza hizmet vermektedir. Şehirlerarası hasta naklinde görev almada riskli ve önem arz eden durumlarda doktor nezaretinde ve sağlık personelimizin nezaretinde naklin sağlanması vakaların güvenli bir şekilde hastaneye ulaşmasında çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.