Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Osmaneli Belediyesi Toptancı Hali’nin tahıl alımları değerlendirildi

TOPTANCI HALİNİN TAHIL ALIMLARINI DEĞERLENDİRİLDİ

Osmaneli Belediyesi Toptancı Hali’nin tahıl alımları değerlendirildi
2

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Eskişehir Toprak Mahsulleri Ofisi ve Bilecik Ziraat Odası Başkanlığı tarafından toptancı halinin tahıl alımlarını değerlendirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Eskişehir Toprak Mahsulleri Ofisi yöneticileri ve Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen’i makamında ağırdı. Görüşmede Osmaneli Belediyesi Toptancı Hali’nin tahıl alımlarını değerlendirildi. Yapılan görüşme sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, “Bilecik Valimiz Dr.Kemal Kızılkaya ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın ilçemiz tarımına verdikleri katkılarla çiftçimizin ürünlerinin sağlıklı alıcılar tarafından değerlendirilmesi için gayret ediyoruz. Destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Toptancı halimizdeki alımlarda bu yıl TMO’nun da olumlu etkisi olacak. Eskişehir Bölgesi TMO yöneticilerine ve Bilecik Ziraat Odası başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.