Dolar 32,2634
Euro 34,8515
Altın 2.433,78
BİST 10.083,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Osmaneli 15 Temmuz’da tek yürek oldu

OSMANELİ İLÇESİNDE, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Osmaneli 15 Temmuz’da tek yürek oldu
2

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri dahilinde, Osmaneli Belediye Başkanlığı önünde saat 21:00 da program düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin ve beraberinde, ilçe protokolü, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rüstem Paşa Cami İmam Hatibi Kadir Sungur tarafından Kur’anı Kerim okumasıyla başladı. Programda, 15 Temmuz belgeseli sinevizyon gösterimi yapıldı. Şehit Osman Er İmam Hatip Lisesi öğrencileri Abdülkerim Sungur ve Ahmet Hamdi Seyyar tarafından günün anlamına dair şiirler okundu.

Belediye Başkanı Münür Şahin ve Kaymakam Yüksel Ünal günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı. Tasavvuf gurubu tarafından ilahi ve kaside dinletileri icra edildi. Program daha sonra İlçe Vaizi İbrahim Atmaca tarafından, 15 Temmuz günü vatanımızı ve kutsal bayrağımızı canı pahasına koruyan şehitlerimiz ve gazilerimiz dualarla yad edildi. Vatanımızın birliği ve beraberliği için dualar okunduktan sonra İlçedeki camilerden aynı anda salaların verilmesiyle program sona erdi.

Düzenlenen programa Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Jandarma komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Şehit yakınları, Gaziler ve Osmaneli halkı katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.