Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Osmaneli̇ne Yeni̇ Su Kaynakları Kazandırıyor

OSMANELİ BELEDİYESİ YENİ SU KAYNAKLARI KAZANDIRIYOR

Osmaneli̇ne Yeni̇ Su Kaynakları Kazandırıyor
2

Osmaneli Belediyesi’nin başlattığı ‘Gelecek için su kaynakları bulma ve sisteme dahil etme’ sloganıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Osmaneli Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Boyalıca mevkiinde tarihi su kaynaklarını derinlerden çıkararak su şebekesine bağlandı. Aynı mevki üzerinde açmış oldukları kuyulardan da daha kaliteli kaynak suyu bulundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, açılmakta olan doğal su kaynaklarını incelemede bulundu. Başkan Şahin’e inceleme sırasında İl Genel Meclis Üyesi Alper Karadağ eşlik etti. Artan su ihtiyacı nedeniyle doğal kaynak bulmak için çalışıldığını belirten Başkan Şahin, “Boyalıca mevkiinde tarihi su kaynaklarını tekrar derinlerden çıkararak su şebekemize bağladık. Aynı alana yakın bir bölgede açtığımız iki kuyudan daha çok kaliteli kaynak suyu bulduk. Hızla gelişen Osmaneli için artan su ihtiyacını kaliteli kaynak sularını bularak karşılamak için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.