Dolar 32,1075
Euro 35,0926
Altın 2.470,16
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Ön Ayaklarını Kullanamayan Yavru Tedavi̇si̇ni̇n Ardından Annesi̇ni̇n Yanına Koştu

ESKİŞEHİR’DE HAYVAN SEVERLERİN BULDUĞU ÖN AYAKLARINI KULLANMAYAN YAVRU KÖPEK, TEDAVİSİNİN ARDINDAN ANNESİ VE KARDEŞLERİYLE UZUN UZUN ÖZLEM GİDERDİ. İÇ ISTAN ANLAR AMATÖR KAMERA İLE KAYDA ALINDI.

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir’de hayvanseverlerin bulduğu ve ön ayaklarını kullanamayan yavru köpek, tedavisinin ardından annesi ve kardeşleriyle uzun uzun özlem giderdi. İç ısıtan anlar amatör kamera ile kayda alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Kemal Sağır ve arkadaşları Eskişehir’de bir süre önce sokak hayvanlarına yönelik besleme yaparken, ön ayaklarında rahatsızlık olan bir yavru köpek fark ettiler. Hayvanseverler, kendi imkanları ile hayvanı tedavi için bir veteriner kliniğine götürdü. Burada tedavi edilen yavru köpeğin, bacaklarındaki sorunun raşitizm hastalığından kaynaklandığı tespit edildi.

Uzun bir süre tedavi gören yavru köpek, ayaklarını daha rahat kullanabilir duruma geldi. Tedavisinin ardından Kemal Sağır, onu bulduğu yer olan, annesi ve kardeşlerinin yanına götürdü. Günler sonra birbirlerini gören anne ve yavrusu adeta özlem giderdi. Dakikalarca yavrusunu koklayan anne köpeğin, mutluluğu gözlerinden okundu. Yavru köpek daha sonra araçtan inerek kardeşleriyle oynamaya koyuldu. İç ısıtan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.