Dolar 32,2177
Euro 35,1324
Altın 2.472,62
BİST 10.183,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Ömür Gedik’ten örnek davranış – İGF HABER

Ömür Gedik’ten örnek davranış – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Uzun uğraşlar sonucunda vatandaşlar tarafından çıkarılan minik kediyi Ömür Gedik yalnız bırakmadı. Kediyi İzmir’e götüren Gedik, İzmir’deki Haçiko destekçilerinden Nazo Zeyrek’le birlikte kediyi sahiplendirdi.

Konsere giderken yolda yaşadıklarını anlatan Ömür Gedik, “Mola verdiğimiz yerde bir aracın motorunda kedi olduğunu fark eden vatandaşlar kediyi çıkarmaya çalışıyordu. Bende hemen oraya geçtim. Uğraştık kediyi oradan çıkarttık. Kedi oraya kadar da başka bir araba ile gelmiş. Bir arabadan çıkarmışlar korkup kaçıp bizim çıkardığımız başka bir araca saklanmış. Kedi çok küçüktü. Bizde ne yapalım dedik. Kutu ile bizim araca aldık. Yolda İzmir’deki en büyük Haçiko destekçilerinden Nazo Zeyrek’i aradım. Bu kediyi hemen sahiplendirdi. Veterinere götürdü. Artık İzmir’de miniğin bir yuvası var. Günay sahnesinde de misafirlerle o kedinin videolarını paylaştım. İzleyicilerden de büyük alkış aldı. Güzel bir anı oldu bizim içinde. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

[ad_2]