Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

Ölümünden Sonra Krali̇çe Eli̇zabethi̇n Heykeli̇ne İlgi̇ Arttı

Kraliçe 2. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından Eskişehir’de bulunan bal mumu heykeline vatandaşların ilgisi arttı.

Kurumsal Web Tasarım

Birleşik Krallık ve İngiliz Milletler Topluluğu’na bağlı 14 ülkenin kraliçesi 2. Elizabeth, dün öğleden sonra Balmoral Kalesi’nde hayatını kaybetti. Kraliçenin ölüm haberinin yayılmasının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Balmumu Heykeller Müzesi’nde bulunan heykeli ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Müzenin dünya liderleri kısmında bulunan Kraliçe 2. Elizabeth’in balmumu heykeli ile ziyaretçiler fotoğraf çekindi.

“Kraliçe Elizabeth balmumu heykeli için ayrıca bir yoğunluk var”

Müzede Kraliçe 2. Elizabeth balmumu heykeli ile fotoğraf çekimi için yoğun talep oluştuğunu belirten Balmumu Heykeller Müzesi Halkla İlişkiler Birimi personeli Güliz Ünsal Kovancısoy, “Müzemizde ölüm haberinden sonra Kraliçe Elizabeth heykeli ile fotoğraf çekinmek isteyen ziyaretçi sayısında artış var. Müzemize talep her zaman yoğun oluyor. Fakat bugün Kraliçe Elizabeth balmumu heykeli için ayrıca bir yoğunluk var. Kraliçe Elizabeth’in heykeli müzenin dünya liderleri kısmında bulunuyor. Bu kısımda ayrıca bir yoğunluk var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.