Dolar 32,2794
Euro 34,9702
Altın 2.446,48
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 26°C

Odunpazarına Yakışmayan Görüntüler

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÇOK SEYREK OLDUĞU ATATÜRK ADDESİ ÜZERİNDE AĞAÇ DİPLERİNDE TOPLANAN ÇÖP POŞETLERİ, ETRAFI KÖTÜ KOKU SARMASINA NEDEN OLUYOR.

Çöp konteynırlarının çok seyrek olduğu Odunpazarı’ndaki bazı cadde ve sokaklar üzerindeki ağaç diplerinde toplanan çöp poşetleri, olumsuz görüntüsünün yanı sıra etrafı kötü koku sarmasına neden oluyor.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’in en işlek caddelerinden biri olan Atatürk caddesinde çöp konteynırı sayısı oldukça sınırlı. Caddenin büyük bölümünde çöp konteynırı olmaması, vatandaşların çöp poşetlerini ağaç diplerinde toplamasına neden oluyor. Hem görüntü kirliliğine hem de kötü kokuya yol açan çöpler, Eskişehir’e yakışmıyor. Çevrede bulunan çöplerin sineklerin oluşmasında da büyük rol oynadığını kaydeden vatandaşlar bu duruma bir çözüm getirilmesi gerektiğini savundu.

Öte yandan, bilinçsiz vatandaşların ağaç diplerine bıraktığı çöpler, çevreye de zarar veriyor. Çöplerin çevreye verdiği zarar saymakla bitmezken, ağaçların hastalanıp kurumasına neden olabileceğini de belirtiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.