Dolar 32,4566
Euro 34,6417
Altın 2.391,48
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C

Narin Işık kimdir?

Narin Işık kimdir? Narin Işık Yozgat Yerköy ilçesine bağlı Aşağı Elmacı Köyü’nde dünyaya geldi. Henüz 3 yaşında iken düşme sonucu engelli olan Işık, düştükten 3 hafta sonra babasını trafik kazasında kaybetti. Işık: ” Biz 6 kardeşiz, altımızı da annem büyüttü. Allah ondan razı olsun.” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Engelli birey Narin Işık haber ekibimize şu açıklamalarda bulundu: ” Annem bizlere hem anne hem baba oldu. Ben iki ağabeyimi de kalp krizinden kaybettim. Büyük abim 2006’da vefat etti. Diğer abim ise 2 yıl önce vefat etti. Annemi ise 2009 yılında kaybettim. Annem beni çok büyük zahmetlerle büyüttü, bugünlere getirdi.

Benim annem dünyanın en iyi annesi…

Annem benim her zaman mutlu olmamı isterdi. Beni Mahsun Kırmızıgül’e yakıştırırdı. Onunla evlen derdi, ben de olur mu ya anne derdim, ben kim Mahsun Kırmızıgül bana bakar mı derdim. Neden olmasın derdi. O benim saygı duyduğum bir sanatçıdır. Her zaman öyle bir kardeş olarak gözümde sevdiğim bir sanatçıdır. İnanıyorum ki onu bir kere görsem annem hisseder ve çok mutlu olurdu.

Annem 2009 yılında vefat edince bakım evine gelmek zorunda kaldım. Çünkü aileme yük olmak istemedim. Ailem beni göndermek istemedi bakım evine aramızda bakalım dediler ve bakıcı tutmak istediler, ben hayır dedim ve bakım evine geldim. Yozgat merkezinde bakım evindeyim. Burada el işi kurslarına gittim. Resim kursuna gittim. Gözlemledim, baktım. Elim biraz tutuyordu, o zamanlar fırçayı aldım, fırça tam elimden düşecekken ağzımla yakaladım ve arkadaşlar bana güldü. Gülünce hocam da güldü bana. Kurstan çıktım. Pek kursa gitmedim. Stajyer öğrenciler vardı. Öğrenciler etkinlik yapıyorlardı beni de götürdüler ve etkinliklerine kattılar. Ben orada resmi yapmayı denedim. Fırçayı elimle yaparken düşürdüm ve ağzımla yakaladım. Merve arkadaşım bana gülme abla, senin yaptığın çok güzel bir şey dedi. Ve orada resim yapmaya devam ettim. Yaptım orada hiç kimse bir şey yapamamıştı, sadece benim resmim çok güzel olmuştu ve Merve bana çok cesaret verdi. Staj döneminde ona bir resim yaparak hediye ettim. Çok mutlu oldu. Resim öğretmenime yağlı boya çalışmak istediğimi söylemiştim. O da yapamazsın, önce sulu boya ve guaj boya denemelisin demişti. Ben iddialı koşarak: “Hayır yaparım hocam” dedim. Ben daha sonra yukarıya çıktığımda düşündüm ve hepsini dedi toplayarak kafamda Merve’nin de desteğiyle odamda guaj boya ve sulu boya çalıştım. Ve sonunda başardım. Birçok arkadaşımın yapamadığı resimleri yaptım.” dedi.

Hedefi ise Dünya Şampiyonu rekortmeni İsmet Sağlam hocayla ve Ruslar İstanbul eser beste şarkı sözü ile gündem olan Hasan Yıldırım ile çalışmak.

Narin Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresini de çizdi. En büyük hayali Cumhurbaşkanı tarafından davet edilmek ve onun için çizdiği portreyi hediye etmek.

Ayrıca Narin Işık, Ahlakçı Holding yetkili kurucusu Ahmet Ahlakçı’ya da yağlı boya resmi hediye etmeyi çok istiyor.