Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Mustafa Önsay: “43 Günde Kütahya Programı Çerçevesi̇nde 7 Bi̇n 481 Ki̇şi̇ Zi̇yaret Edi̇ldi̇”

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI MUSTAFA ÖNSAY, “43 GÜNDE KÜTAHYA” PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE 7 BİN 481 KİŞİNİN ZİYARET EDİLDİĞİNİ BİLDİRDİ.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “43 Günde Kütahya” programı çerçevesinde 7 bin 481 kişinin ziyaret edildiğini bildirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Bahçeli Evler Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri yapan Önsay, “43 Günde Kütahya’mızı fethetmeye devam ediyoruz” dedi.

Önsay, “Saha çalışmalarımız tüm teşkilat mensuplarımızın gayret ve çabaları ile tam gaz devam ediyor. Kapıları çalıyoruz, hasbihal ediyoruz, hemşehrilerimizin dertleri ile dertleniyoruz, sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu çalışmalarda vatandaşlarımızın soru ve görüşlerini alıyoruz karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz, önerilerini dinliyor not alıyoruz. Çalışmalarımızın başladığı lansman toplantımızdan itibaren, bugüne dek toplam 7 bin 481 hemşehrimizi ziyaret ettik. Kütahya merkezde 29 bin il genelinde 73 bin üyesi olan büyük bir aileyiz. Bu aynı zamanda bir saha çalışması. Üyelerimizin ülke ve Kütahya ile ilgili ortaya koydukları önerilerini görüşlere bakarak şehrimizi daha ileriye taşıyacağız. Bu proje AK Parti açısından önemli bir proje. Çalışmalarımızı aralıksız devam edecek. Tüm teşkilatımıza emekleri için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.