Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Mustafa Arslan’dan Okul Müdürleri ve yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti

Mustafa Arslan’dan Okul Müdürleri ve yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti… Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, tayini çıkan okul müdürleri ve yardımcılarına başarı dileklerini iletmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Mustafa Arslan, il genelindeki okullarda yeni görev yerlerine atanmış olan okul müdürleri ve yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Eğitim camiasının önemli bir temsilcisi olarak, Arslan yeni görev yerlerine atanmış olan yöneticilere başarı dileklerini iletmek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler esnasında Mustafa Arslan, okul müdürleri ve yardımcılarıyla bir araya gelerek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Eğitim Bir Sen Şube Başkanı, atanmış olan yöneticilere öğrenci ve öğretmenlerle uyumlu bir çalışma dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu. Aynı zamanda, yeni görev yerlerinin eğitim alanında olumlu değişimlere katkı sağlaması ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunulması adına önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Mustafa Arslan, bu ziyaretlerin eğitim camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirmek, yöneticilerin motivasyonunu artırmak ve eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla yapıldığını belirtti. Ziyaret edilen okul müdürleri ve yardımcıları da Eğitim Bir Sen Şube Başkanı’nın nezaket ziyaretini memnuniyetle karşıladılar ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.