Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

MÜSİAD Bursa’dan Başsavcı Solmaz’a nezaket

MÜSİAD Bursa’dan Başsavcı Solmaz’a nezaket
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Güney, Osman Yetim, Halil Atalay ve Murat Eryağan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Bodur ve Halil İbrahim Özgeriş, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti. Başkan Alparslan Şenocak, ziyarette MÜSİAD Bursa Şubesi’nin faaliyetlerini ve projelerini anlattı.

MÜSİAD’ın küresel çapta 165 şube ve irtibat noktasına ulaştığını belirten Başkan Alparslan Şenocak, “13 binin üzerinde üyesi ve 60 bine yakın firmasıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan büyük bir iş dünyası kuruluşuyuz. Şube olarak, gelişmiş imalat sanayii ve ticareti sayesinde küresel bir çekim merkezi konumunda olan Bursa’mızın daha ileri noktalara ulaşması için tüm birimlerimiz ile durmaksızın çalışıyoruz. Her bir üyemizin kent ve ülke ekonomisine sağladığı katma değer ile devletimizin ve milletimizin yanında yer almaya devam ediyoruz.” diye konuştu. Şenocak, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’a çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür plaketi takdim etti. Solmaz da MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimine nezaket ziyareti için teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.

[ad_2]