Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Müjde… Karaman’a dünyaca ünlü dünya rekortmeni ve Dünya Şampiyonu İsmet Sağlam geliyor

Müjde… Karaman’a dünyaca ünlü dünya rekortmeni ve Dünya Şampiyonu İsmet Sağlam geliyor
2

MÜDÜROĞLU İNŞAAT SPONSORLUĞUNDA

Karaman’a dünyaca ünlü dünya rekortmeni ve Dünya Şampiyonu İsmet Sağlam Geliyor… Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiş Dünya Şampiyonu İsmet Sağlam ve Karamanlı başarılı sanatçı Hasan Yıldırım, Karaman’a geliyor. Dünyada bir ilke imza atmayı hedefleyen Hasan Yıldırım, hemşerileriyle buluşacak ve büyüleyici bir deneme gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

Karaman, dünyada birçok ilki başarmış ve önemli etkinliklere ev sahipliği yapmış bir şehir olarak adını duyurmaya devam ediyor. Şimdi ise Guinness Rekorları’na girmiş İsmet Sağlam ve sanatçı Hasan Yıldırım, Karaman’da unutulmaz bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. İsmet Sağlam, kırılmış mermer bloklarının zamanla nasıl şekillendiğini gösteren denemeleri ve birçok farklı rekora imza atmış başarılarıyla tanınıyor.
Hasan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Dünyada eşi benzeri olmayan bir denemeye imza atmak istiyoruz ve bunu Karaman’da gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Hemşerilerimizle bir araya gelip, benzersiz bir deneme ile Karaman’ı daha da özel bir yere taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

İsmet Sağlam ise yaptığı açıklamada, “Guinness Rekorlar Kitabı’na girdiğimiz deneme sonrası, Karaman’da büyük bir etkinlik yapma fikri doğdu. Burada bulunan kırık mermer bloklarını kullanarak zamana karşı nasıl şekillendiklerini anlatan bir performans gerçekleştireceğiz. Hem görsel bir şölen sunacak hem de izleyicilerimize zamana meydan okuyan bir deneyim yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Karamanlılar, İsmet Sağlam ve Hasan Yıldırım’ın gerçekleştireceği bu büyüleyici denemeyi heyecanla bekliyor. Sanatçılar, Guinness Rekorları’nın ışığında hemşerileriyle bir araya gelerek unutulmaz bir etkinliğe imza atacak ve Karaman’ı uluslararası arenada bir kez daha temsil etme gururunu yaşatacak.

Aynı zamanda Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı televizyon programında izleyicilerin karşısına çıkmış olan İsmet Sağlam ve Hasan Yıldırım ikilisi sinema, film ve dizi film projeleri için hazırlıklara da başlıyor.
Biz de Haberler Afyon ailesi olarak başarılı sanatçımız Hasan Yıldırım’a ve Türk Tekvandocu İsmet Sağlam hocamıza başarılar dileriz.

https://fb.watch/mvAafKYi2Y/?mibextid=NnVzG8