Dolar 32,5212
Euro 34,8210
Altın 2.426,36
BİST 9.695,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının yıl dönümünde anıldı

ALPEREN OCAKLARI AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI. FOTOĞRAF SERGİSİNE BBP MERKEZ KARAR YÜRÜTME KURULU ÜYESİ CEMİL ÇOKER’DE KATILDI.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının yıl dönümünde anıldı
2

Alperen Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümünde fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğraf sergisine BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Cemil Çoker’de katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar kent merkezinde açılan fotoğraf sergisinin açılışına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez Karar yürütme Kurulu Üyesi Cemil Çoker, BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Uluca ve çok sayıda vatandaş katıldı. 25 Mart 2009 yılında helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Alperen Ocakları temsilcileri sergiyi ziyaret eden vatandaşları fotoğrafların anılarını anlattı.

Sergiyle ilgili açıklama yapan Çoker, “Herkesin gönlünde yeri var, hala şehit olduğu gün gibi acısı taze. Biz de her yıl hem Muhsin başkanımızı, hem de onunla birlikte şehadete yürüyen şehit kardeşlerimizi ve ülke için şehit olmuş bütün şehitlerimizi anıyoruz, dualarla hayırla yat ediyoruz. Bu arada geçen 13 yılda Muhsin Başkanın şehadetiyle alakalı bu hadisede kastı, kusuru, ihmali kim varsa devlet yetkililerinden de, adalet mekanizmasındaki yetkililerden bu hadisenin biran önce aydınlatılmasını da bekliyoruz. Sonunu kadar da takipçisiyiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.