Dolar 32,2504
Euro 34,7686
Altın 2.402,12
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Müdür Dündar: ”Orman yangınlarına karşı mücadele için 7-24 teyakkuzdayız”

KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETME MÜDÜRLERİ TOPLANTISINDA KONUŞAN BÖLGE MÜDÜRÜ BİROL DÜNDAR, BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK ORMAN YANGINLARINA KARŞI MÜCADELE İÇİN 7-24 TEYAKKUZDA OLUNACAĞINI DİLE GETİRDİ.

Müdür Dündar: ”Orman yangınlarına karşı mücadele için 7-24 teyakkuzdayız”
2

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürleri toplantısında konuşan Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdürlüğü olarak orman yangınlarına karşı mücadele için 7-24 teyakkuzda olunacağını dile getirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Arpacı ve Halil Karademir, Şube ve İşletme Müdürleri ve Bölge Müdürlüğü Avukatının katılımı ile Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2022 yılı programlarında belirtilen faaliyetlerin aylık değerlendirilmesi yapıldı ve özellikle orman yangınları ile mücadelede dikkat edilecek hususlar üzerinde duruldu.

Toplantıda yaptığı konuşmada, İşletme Müdürlükleri tarafından yapılan faaliyetlerde imkanların en etkin şekilde kullanılmasının önemine değinen Bölge Müdürü Birol Dündar, Genel Müdürlüğün verdiği programların tam olarak gerçekleşmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istedi.

Dündar toplantıda, orman yangınları açısından hassas döneme girildiğini ve hava sıcaklıklarının arttığını, Bölge Müdürlüğü olarak yangınların saptanmasından söndürülmesine kadar olan süreçte titizlikle çalışmasının önemine değinerek, tüm personelin üzerine düşenin en iyisini yapacağına inandığını belirtti.

Dündar, Orman yangınlarının en az zararla atlatılabilmesi için yapılan tatbikatlar ile personelin her duruma karşı hazırlıklı olduğunu ve Bölge Müdürlüğü olarak orman yangınlarına karşı mücadele için 7-24 teyakkuzda olunacağını dile getirdi.

Toplantıda Şube ve İşletme Müdürlükleri tarafından yapılan sunumlarda 2022 yılı program ve gerçekleşmeleri ile ilgili bilgiler verildi. İşletme Müdürlükleri, silvikültür faaliyetleri, odun dışı ürünler, yangınla mücadele, işletme ve pazarlama konularında yaptıkları çalışmaları aktardılar ve Şube Müdürleri ile görüş alışverişinde bulundular. Sunumların ardından sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.