Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 20°C

Motorların Uzun Ömürlü Dostu PROTORK Madeni Yağlar

Motorların Uzun Ömürlü Dostu PROTORK Madeni Yağlar
2

Motorlu araçlar ve endüstriyel makineler, her zaman yüksek performans ve uzun ömür beklenen yatırımlardır. Bu beklentiyi karşılamak için ise kaliteli madeni yağlar kullanmak elzemdir. İşte bu noktada, PROTORK markası yüksek kaliteli ürün gamıyla öne çıkmaktadır. PROTORK, zorlu koşullar altında bile makinelerin ve motorların ilk günkü gibi çalışmasını sağlayan madeni yağ çeşitlerini kullanıcılarına sunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Kalitenin ve Performansın Buluşma Noktası PROTORK Madeni Yağlar

PROTORK, araçlarda ve endüstriyel makinelerde en iyi sonucu alabilmek için daima kaliteli madeni yağların önemini vurgular. Motorun içindeki sürtünmeyi azaltarak aşınmayı minimize eden, yüksek sıcaklıklarda dahi stabilitesini koruyan ve motor ömrünü uzatan madeni yağlar, markanın uzmanlığı altında gelişim göstermiştir. Araçların ve makinelerin daha az yakıt tüketmesine yardımcı olan bu yağlar, aynı zamanda çevreye olan etkileri azaltarak sürdürülebilir bir dünya için de katkı sağlamaktadır.

Sürdürülebilir Gelecek İçin PROTORK’un Eko-Dostu Yaklaşımı

PROTORK, madeni yağlar konusundaki bilgi birikimi ve tecrübesini, çevre dostu uygulamalarla birleştiren bir markadır. Yüksek kaliteli madeni yağların üretiminden kullanım sonrası atık yönetimine kadar her aşamada sürdürülebilirliği gözetmektedir. Sadece ürünlerin performansını değil, aynı zamanda gelecek nesiller için daha temiz bir çevreyi de düşünen marka, çevreci yaklaşımıyla da sektörde adından söz ettirmektedir.

PROTORK madeni yağlar, aracınızın kalbine sağlık katarken, performansınızı en üst düzeyde tutmanızı sağlar. Aracınızı veya makinelerinizi daha uzun süre yeni gibi kullanmak istiyorsanız, PROTORK madeni yağların sunduğu yüksek kalite ve güvenden yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve tüm ürün yelpazesi için https://www.protork.com.tr/tr/duyurular/kaliteli-madeni-yaglar web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yolculuğunuzda güvenle ve performansla ilerlemeniz için PROTORK her zaman yanınızdadır.