Dolar 32,2760
Euro 34,7201
Altın 2.399,08
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 17°C

Minik öğrencilerden bayram korteji

BİLECİK’TE EĞİTİM VEREN ÖZEL BİR OKULUN 1’İNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ, OKUMA BAYRAMI ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ. MİNİKLER ELLERİNDEKİ PANKARTTA KENTTE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Minik öğrencilerden bayram korteji
2

Bilecik’te eğitim veren özel bir okulun 1’inci sınıf öğrencileri, Okuma Bayramı Şenliği düzenledi. Minikler ellerindeki pankartta kentte kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik’te hizmet veren özel bir okul, ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için Okuma Bayramı Şenliği dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenledi. Bu programlarda mini mini birler kent merkezinde okuma pankartları ile öğretmenleri ve velileri eşliğinde eğlenceli bir kortej yürüyüşü yaptılar. Sonrasında öğrencilerin hazırlamış olduğu İngilizce-Türkçe gösteriler ile program devam etti. Programda öğrencilere okuma pastası sonrası okuma belgeleri ve madalyaları takdim edildi.

Çocuklar bayram gibi bayram yaşadı

Gösterilerden sonra pamuk şekeri ve patlamış mısır ile birlikte birbirinden eğlenceli çocuk oyunları oynayan çocuklar, gün boyunca tam bir bayram yaşadılar. Kortej, gösteriler ve oyunlarda son derece güzel görüntüler ortaya çıkarken, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.