Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Mi̇ni̇klerden Hayvan Barınağına Zi̇yaret

OSMANELİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ VE BAKIMEVİ, MİNİK ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI.

Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Bakımevi, minik öğrencilerini ağırladı.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde yardıma muhtaç sokak hayvanlarının hayata tutunması için var gücüyle çalışan, onların bakım ve tedavisini üstlenen Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Bakımevi, minik öğrencilerini ağırladı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübü ve Minik Eller Kreş öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak ve onların yaşamlarını göstermek amacıyla barınağa gezi düzenledi. Öğretmenleri birlikte Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevini gezen öğrenciler, hayvanlara mama yardımında bulundular.

Barınaktaki hayvanlara mama getiren öğrencilere, Osmaneli Belediyesi Veteriner Hekim Bahadır Kaya tarafından bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere sokak hayvanlarına nasıl davranılacağı, yaralı bir hayvan görüldüğünde neler yapılacağı anlatıldı. Sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine her zaman ihtiyacı olduğunu belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Barınağımızda yalnızca tedavi etmiyoruz. Sosyal sorumluluk projesinde ziyaretlerde bulunan çocuklarımıza hayvan sevgisi ve doğa bilinci de aşılıyoruz. Biliyoruz ki hayvanlara karşı sevgi ve şefkat çocukluktan başlar. Bu açından barınağımızda yapılan çalışmaları minik ziyaretçilerimize gösteriyor onların yüreklerine hayvan sevgisi yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamlı günde anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.